Sassoferrato

Gebouwen

Valdifiori 014

De gebouwen zijn karakteristiek voor de in de bergen gelegen boerderijen in de Marken. In 2006 is het oude gebouw daterend uit 1860 (voorheen woonhuis en stal) afgebroken en is op dezelfde plaats in originele stijl met deels originele materialen het woonhuis opnieuw opgebouwd.

Op de begane grond bevinden zich de kamers voor de gasten met eigen badkamer.

Waar voorheen het gebouw stond voor de opslag van hooi en de wintervoorraad is in dezelfde stijl het restaurant opgebouwd. Bij binnenkomst ziet u direct de fraaie openhaard die in de wintermaanden voor een gezellige sfeer zorgt.

Valdifiori 049

 Vanaf uw tafel kunt u door de grote ramen genieten van een prachtig uitzicht overValdifiori 044de vallei van Sassoferrato en de Apennijnen die de grens vormen met Umbrië. Op dezelfde verdieping bevindt zich de keuken van het restaurant waar voor u een heerlijk maaltijd bereid wordt. In de zomer kunt u op het terras naast het restaurant van de ondergaande zon genieten en uw diner bij kaarslicht nuttigen.

 

Op een 100 meter van het restaurant bevinden zich de stallen voor onze dieren die daar kunnen verblijven als het buiten niet geschikt voor ze is.